Givertjeneste i Stavern Frikirke

Har du lyst å være med å bidra økonomisk i arbeidet vårt?

For 2017 har vi budsjettert med økt givertjeneste for å få budsjettet til å gå i balanse. Vi oppfordrer til å bli med på dette! Vi fortsetter å utfordre alle som anser seg som en del av Stavern Frikirke, til å melde seg inn og til å gi et fast, månedlig beløp – da blir det enklere for oss å kunne beregne hvordan vi ligger an økonomisk fremover.

Pengene du gir er blant annet med på å drifte kirkebygget vårt og dekke lønninger til de tre pastorene våre. Vi sender også noe penger til Frikirkens fellesarbeid og til Frikirkens misjonsarbeid.

Kontanter:
Hver gang vi har gudstjeneste samler vi inn penger.
Hvis du ønsker skattefritak for disse pengene, må du ha et givernummer og gi pengene i en konvolutt.
Snakk med Svenn Helge Furfjord om du ønsker å være med på denne ordningen!
Vipps:
Du har også anledning til å gi penger via Vipps. Merk innbetalingen med “gave” til nr. 78783.
Gaver gitt over Vipps blir også knyttet til ditt navn og registrert for skattefritak.
Rett på konto:
Du kan ta med deg en giro her – eller sitte hjemme med kaffekoppen og overføre via nettbank.
Vi setter stor pris på alle som har anledning til å gi en månedlig fast sum! Dette gir god forutsigbarhet i økonomien!
Kontonr: 2510.10.13300

Om du vil gi penger til ombyggingsprosjektet, kan du gi spesifikt til dette ved å sette det inn på egen konto; engangssum til startkapital, eller månedlig gave. Merk betalingen “ombygging”.
Kontonr: 2510.20.55694

Gaver som gis inn på konto (både ordinær konto og konto for ombygging) blir registrert på ditt navn, og gir skattefritak.

Husk: For 2017 gis det skattefritak for gaver opp til kr 30.000,-!

Bli med på spleiselaget!