Givertjeneste i Stavern Frikirke

Har du lyst å være med å bidra økonomisk i arbeidet vårt?

Vi tror vi gjør et kjempeviktig arbeid for lokalsamfunnet vårt!

Vi oppfordrer alle som er en del av fellesskapet vårt til å gi et fast beløp hver måned, da det gir god forutsigbarhet for økonomien vår.

Pengene du gir er blant annet med på å drifte kirkebygget vårt og dekke lønninger til de ansatte. Vi sender også noe penger til Frikirkens fellesarbeid og til Frikirkens misjonsarbeid.

Kontanter:
Hver gang vi har gudstjeneste samler vi inn penger.
Hvis du ønsker skattefritak for disse pengene, må du ha et givernummer og gi pengene i en konvolutt.

Snakk med Trond Vegard Jortveit om du ønsker å være med på denne ordningen!

Vipps:
Du har også anledning til å gi penger via Vipps. Merk innbetalingen med “gave” til nr. 78783.

Gaver gitt over Vipps blir også knyttet til ditt navn og registrert for skattefritak.

Rett på konto:
Vi har byttet bank, og nye kontonr er her (de gamle fungerer fortsatt):

Drift: kontonr: 2801.48.12654

Ombygging: 2801.48.63550

Gaver som gis inn på konto (både ordinær konto og konto for ombygging) blir registrert på ditt navn, og gir skattefritak.

Husk: For 2018 gis det skattefritak for gaver opp til kr 40.000,-!

Bli med på spleiselaget!