Stavern Frikirke har vært lenge fysisk stengt - men nå starter snart gjenåpningen!

Se nederst på denne siden for å finne informasjon om gjenåpning og oversikt over våre smittevernregler.

Følg også med på kalenderen og facebook!

Vi gleder oss til å sees igjen!

Misjonsaksjon

Misjonsaksjon

Hele Frikirken står sammen om oppdraget med å sende Frikirkens utsendinger til et land i Midtøsten! Årets misjonsaksjon går fra Kristi Himmelfartsdag til pinsedag.

Misjonschallenge, altså tilsvarende misjonsløpet på sommerfestivalen Visjon, varer i hele perioden på ti dager fra Kristi Himmelfartsdag til 1. pinsedag. Kanskje du vil gå en daglig fjelltur, eller du kan velge en dag eller to å gå en tur på. Vi anbefaler også å rusle i nabolaget. Hva med å ta det som en bønnevandring, eller en tur der du også ringer på ei dør og hilser på noen du ikke har snakket med på ei stund? Du kan registrere deg som deltaker på lenken under, og skaffe deg sponsorer per kilometer eller med engangsbeløp - eller du kan rett og slett sponse deg selv. 

🔗 Gå til registrering for "Misjonschallenge" på connect365".

Vil du bare støtte aksjonen ved å gi en gave? Vipps til 7777 eller gå inn på gi.frikirken.no.

Gradvis gjenåpning av kirkebygget

 

Gradvis gjenåpning av kirkebygget

Myndighetene har nå åpnet for sammenkomster med inntil 50 personer fra og med 7. mai 2020. Det betyr at vi kan begynne å planlegge fysiske samlinger i menigheten vår, og det er vi veldig glade for!

Når Stavern Frikirke skal begynne å åpne igjen, er det i henhold til gjeldende bransjestandard og i henhold til retningslinjer fra hovedkontorets kriseteam. 

Klikk her for å se de til enhver tid gjeldende rutinene våre: Smittevernrutiner Stavern Frikirke

NB: Alle arrangementer som skal foregå i kirken fremover, må godkjennes av smittevernansvarlig. Dette for å sikre at vi klarer å ivareta rutinene våre!

Første fysiske samling onsdag 20. mai. Da har vi Åpen Kirke. Følg med her på kalenderen og på facebook, så informerer vi fortløpende om videre fremdrift i gjenåpning av kirken vår!

Powered by Cornerstone