Unge (10-18 år)

Stavern Frikirke har også opplegg for unge mellom 10 og 18 år.

Stavern Juniorgospel:

Barnekor for alle barn fra 4. klasse og oppover! Vi øver annenhver tirsdag kl. 17.00 (etter middag klokka 16.00).

Ledes av Bodil Gilberg og Ingebjørg A. Johansen

Unge (10-18 år)

Tweens- og Teens-klubben:

Tweens- og Teensklubben i Stavern Frikirke skal være et inkluderende, trygt og positivt sted å være for barn i området, og er for barn fra 5-klasse og oppover. Den finner sted i kirkebygget annenhver fredag fra kl. 19:00 til kl. 21:00.

Det er kiosk som selger litt godteri og enkel man, så ta gjerne med litt småpenger. Det vil også bli servert litt snacks som er gratis:)

Vi vil at barna skal ha det gøy, utvikle nye vennskap og lære nye ting om seg selv og om livet. Vi vil ha trygge voksne til stede som det skal gå an å prate med om det man selv ønsker, stille spørsmål til, og bli sett av.

Aktivitetene som foregår skal være åpen for alle, og barna velger selv om de vil være med. Det vil være noen aktiviteter/samlinger i løpet av kvelden som deles inn etter Tweens (4.-6.klasse) og Teens  (fra 7.klasse-).

På Tweens- og  Teensklubben skal man kjenne at man er god nok som man er, den skal ha plass til alle, og alle skal vise respekt for hverandre.

Tweens- og Teensklubben arrangeres av kirka, så Jesus, tro og de store spørsmålene i livet vil være naturlig for oss å snakke om. Og vi vil være tydelige på hva vi står for. Men det er viktig å påpeke at alle livssyn skal omtales med respekt, og det skal alltid være rom for forskjellighet - om du er kristen, muslim, ateist eller ikke vet hva du tror på, er du alltid like velkommen - uten å føle at du må bli som alle andre.

Ungdommene i kirka:

Fra og med høsten 2020 vil Tweens- og Teensklubben deles i to klubber som er i kirken hver sin fredagskveld.

Konfirmasjon:

Bilde

Fra skoleåret 2020/2021 av, vil vi igjen ha konfirmantopplegg i Frikirka, i samarbeid med Den norske kirke, Stavern Menighet. Vi drar på HEKTA-leir 8.-14.august 2020, har felles undervisningsøkter med konfirmantene i Dnk og har mange andre planer. Konfirmasjonsdato blir søndag 2. mai 2021 (helga før DNK).

Mer info kommer - ta kontakt om det er noe du lurer på.

Spørsmål? Ta kontakt med Ole Halvard Sveen