Utleie

Skal du arrangere fagdag eller seminar med jobben, arrangere konsert, feire bryllup, konfirmasjon, 60-årslag eller barnebursdag?

Sentralt plassert i Stavern, rett ved Brunla ungdomsskole, har vi ideelle lokaler for de fleste behov. 

Storsalen vår har sitteplasser til opp imot 200 personer, og er utstyrt med lydanlegg fra øverste hylle. Den har også projektor, lyskastere og mulighet for livestreaming med flerkameraproduksjon og lyd fra miksebord. 

Den fine cafésalen vår er romslig nok til å plassere 80-100 personer rundt bord, i tillegg til et par fine sittegrupper. Har også bra lydanlegg og projektor, og et nytt kjøkken til lettere servering. I tillegg har vi to nyoppussede grupperom, hvorav det ene har smart-tv og Playstation 4. 

I underetasjen vår har vi flere store rom, blant annet aktivitetssal med bordtennisbord, bilijard og fotballspill, sofagrupper og en stor tv-skjerm. Perfekt til barnebursdager eller som et sted rastløse barn kan få rørt litt på seg under dåps- eller bryllupsmiddagen. Her finner du også et storkjøkken som ikke er oppgradert på noen år, men som fortsatt fungerer til å ordne til mat for større grupper. 

Alt i alt sitter vi nå på de mest komplette utleielokalene i mils omkrets - spør du oss, og du får mye for pengene. Ansatte på huset er behjelpelige med teknisk bistand og omvisninger i forkant om ønskelig. 

Trykk på linken for PRISLISTE OG PRAKTISK INFORMASJON

Powered by Cornerstone