Høstens semesterplan

Høsten 2020 organiseres søndagene våre annerledes enn vi har pleid.

Dette har bakgrunn i koronasituasjonen (men også i et ønske om å prøve ut nye måter å møtes som menighet på).

Annenhver søndag har vi gudstjeneste med barneklubb, klokken 11.00. Alle barn møtes direkte i underetasjen av smittevernhensyn. (A).

En søndag i måneden har vi huskirke*, klokken 11.00 (her er det påmelding om du ikke er medlem i menigheten!) (B).

En søndag i måneden har vi familieKRIK klokken 11.00 + kveldssamling for voksne og ungdommer, klokken 18.00 (C).

* Huskirke må tilpasses de, til enhver tid gjeldende, smittevernhensyn som må tas! Vi ser at vi må være forsiktige med å møtes i større grupper innendørs i starten av dette høstsemesteret. Vi arrangerer derfor samtidig en enkel gudstjeneste i kirken (uten barneklubb).

Følg med på nettside og facebook for å holde deg oppdatert!