Høstens semesterplan

Høsten 2021 er uforutsigbar!

Følg med på kalenderen på denne nettsiden, på Facebook eller Instagram for å finne ut når og hvor det blir gudstjeneste!

Planen er å ha gudstjeneste hver søndag. Stort sett er det klokken 11.00, og de fleste gangene med søndagsklubb.

En søndag i måneden har vi BÅDE familieKRIK klokken 11.00 og kveldssamling for voksne og ungdommer, klokken 18.00.

Vi håper huskirkene har lyst til å fortsette med å møtes, for eksempel dra på tur sammen eller møtes ute eller hjemme hos noen én gang i måneden etter gudstjeneste kl 11.00.

* Huskirke må tilpasses de, til enhver tid gjeldende, smittevernhensyn som må tas! Vi ser at vi fortsatt må være forsiktige med å møtes i større grupper innendørs i starten av dette høstsemesteret. Hvis du ikke har huskirke, kan du melde deg på til pastor eller barne- og ungdomspastor!

Følg med på nettside og facebook for å holde deg oppdatert!