Gi en gave

Bli med på spleiselaget!

Stavern Frikirke sitt arbeid finansieres hovedsakelig av giverinntekter, og vi tror arbeidet vi gjør er kjempeviktig! Derfor vil vi oppfordre alle som er en del av fellesskapet vårt, og som har mulighet for det, om å være med å spleise på utgiftene vi har til lønn, drift og andre utgifter. Noe av pengene går også til Frikirkens fellesarbeid og arbeid internasjonalt.

Her kan du opprette en fast givertjeneste på avtalegiro og signere avtalen elektronisk - enkelt! Du kan også velge å gi en enkeltstående gave.

Husk at du får skattefritak på gaver opp til kr. 50.000,-. Tusen takk for gaven din!

Informasjon til allerede faste givere:

Vi ønsker at så mye som mulig av giverinntektene våre er faste bidrag på avtalegiro! Dette gir færre bilag for regnskapsfører, og reduserer arbeidet hans betraktelig!

For å gå over til avtalegiro må du

1. Fylle inn skjema under, følge instruksjonene som kommer, og signere med bankID (kodebrikke el.l.).

2. Følge med i banken din på når første avtalegiro-trekk blir gjort (det kan være noe forsinkelser i dette, avhengig av dato avtalen inngås).

3. Slette ditt gamle faste trekk i banken når du ser at avtalegiro er i gang.

4. Trekket går automatisk hver måned!

PS. Du kan få hjelp, raskt og enkelt, til å opprette avtalegiro-trekk! Snakk med Ane Gunhild (og ta med din bankID)!

Beløp:
NOK

Én gang
Månedlig

BetalingsmetodeKortbetaling (Visa / Mastercard)
Vi tilbyr å håndtere skattefradrag for alle gaver på kr. 500,- eller mer.