Gudstjenester i Stavern Frikirke

Stavern Frikirke har gudstjenester hver søndag kl. 11:00. Her møtes alle generasjoner, og søker Gud sammen. Vi synger, ber, lytter til ord fra Bibelen og vi hører en preken – som regel knyttet til søndagens bibeltekst. Noen søndager har vi også nattverd. Musikken i gudstjenestene varierer fra gang til gang, fordi vi har mange dyktige musikere blant oss som bytter på å lede oss i sangen!

Barna og ungdommen pleier å være med på de første ti minuttene av gudstjenesten for de voksne og så synger vi alle noen barnesanger sammen med barna før de går til søndagsklubben som holder til i underetasjen. Tweens og ungdom går til egne opplegg.

Etter gudstjenesten møtes vi til kirkekaffe, hvor barn og voksne er sammen og prater og leker.

Se i kalenderen for å se datoer og detaljer for gudstjenestene.

Du finner detaljer om hvor vi holder til i "kontakt oss" under fanen "om oss" i menyen.